Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

ExportUA

Переможці І туру Чемпіонату України

Переглядів: 3236
21.11.2018 - 11:26

16 - 18 листопада у м. Ірпень пройшли змагання  Чемпіонату України "Дитяча ліга" з волейболу серед юнаків 2006 р.н. і молодше.

У першому турі боролися за перемогу 5 команд підгрупи «А». Вихованці Олени та Дмитра Дробитько (КДЮСШ№1, м. Бахмут) успішно дебютували в всеукраїнських змаганнях виборов 4 перемоги  і набравши 11 очок з 12 можливих (програли 1 партію команді з Ірпеня). Обіграв команди міст Полтави, Дніпра,  Прилук з рахунком 3:0, а  команду з м. Ірпень з рахунком 2:1 наші юні волейболісти стали претендентами на призові місця а може і перемогу в цих  престижних змаганнях.

Дитячий волейбол в Бахмуті набирає сили. Завдяки молодим тренерам Олені і Дмитру Дробітько юні волейболісти Бахмута успішно виступають і перемагають на всеукраїнських змаганнях. Але для спортивного вдосконалення команд необхідний змагальний досвід, ігри з командами інших міст, що вимагає великих витрат. Запрошуємо спонсорів підтримати розвиток волейболу у  нашому місті. Телефон тренера 0953987024.

Вітаємо команду юнаків та їх тренерів з вдалим стартом! Бажаємо перемог в другому та третьому турах  чемпіонату України!

Переможці І туру Чемпіонату УкраїниПереможці І туру Чемпіонату УкраїниПереможці І туру Чемпіонату УкраїниПереможці І туру Чемпіонату УкраїниПереможці І туру Чемпіонату УкраїниПереможці І туру Чемпіонату УкраїниПереможці І туру Чемпіонату України