Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Спортивна надія України 2018»: переможний виступ школярів Донеччини

Переглядів: 1205
19.11.2018 - 15:13

З 06-10 листопада 2018 року з метою формування здорового способу життя, залучення школярів до спільної взаємодії та об’єднання у спортивному русі, залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, під керівництвом Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Української федерації учнівського спорту та Луганського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України в містах Луганської області (м. Рубіжне, м. Сєвєродонецьк, м. Кремінна) відбулися Всеукраїнські змагання серед школярів «Спортивна надія України 2018».

Продемонструвати свої здібності зібралося понад 300 волейболістів, баскетболістів та боксерів з восьми областей України: Луганської, Донецької, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Сумської, Київської, Полтавської.
Цікаву програму заходу запропонували організатори юним спортсменам. Привітання почесних гостей, виступи творчих колективів Луганщини надавали урочистості заходу. Протягом усіх днів у школярів був час і на змагання, і на спілкування. Нові зустрічі, друзі, гостинність Луганщини надовго залишаться в пам’яті учасників заходу.
Донецьку область представляли волейболісти з м. Бахмут та м. Соледар. Юні спортсмени Донеччини гідно виступили на Всеукраїнських змаганнях. Команда дівчат 2003 року народження з м.Бахмут стала переможцем. Юні волейболістки з м. Соледар посіли друге місце. Юнаки 2005 року народження з м. Бахмут стали четвертими, але досвід, який вони отримали на Луганщині, допоможе їм у майбутньому стати чемпіонами. 
Гарним завершенням змагань стало нагородження переможців та призерів кубком, медалями, дипломами та спортивними призами від організаторів.
Донецьке обласне відділення (філія) КФВС МОН України висловлює подяку тренерам команд Дробітько О.В. (м.Бахмут) та Опришковій С.Г.(м. Соледар) за підготовку школярів до Всеукраїнських змагань «Спортивна надія України 2018» , сподіваємося, що юні спортсмени Донеччини і надалі будуть гідно представляли область на спортивних майданчиках країни та світу.

«Спортивна надія України 2018»: переможний виступ школярів Донеччини«Спортивна надія України 2018»: переможний виступ школярів Донеччини

Останні статті на сайті