Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДОПОМАГАЄ У ПІДБОРІ КАДРІВ

Переглядів: 2084
07.11.2018 - 15:18

Домовленістю щодо працевлаштування безробітної особи було завершено «День відкритих дверей» на виробництві, який відбувся 7 листопада в закусочній «Червоний Лев». Захід відвідали 5 громадян, що перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості, та фахівці відділу взаємодії з роботодавцями.

Господарка закладу Ірина Біличенко звернулась до служби зайнятості за допомогою в укомплектуванні вакансії кухонного робітника. Для ознайомлення з умовами роботи підприємиця запросила претендентів на вакансію відвідати заклад та побачити робоче місце особисто. Ірина розповіла, що на сьогоднішній день в умовах конкурування затребуваними є ті заклади, які готові запропонувати своїм відвідувачам не тільки смачні страви, затишок та гостинність, а й можливість цікаво провести вільний час. В закусочній гості мають змогу випити запашну каву на сніданок, по-домашньому смачно пообідати, а ввечері подивитись футбольні матчі на великому екрані.

Учасникам заходу була надана вичерпна інформація щодо умов та рівня оплати праці робітників, вимог до претендентів на працевлаштування, надані відповіді на всі питання. Під час добору кадрів підприємиця зробила акцент на таких якостях претендентів як працелюбність та сумлінне виконання своїх обов`язків. Після співбесіди з роботодавцем одному з шукачів роботи було запропоновано пройти стажування на робочому місці з подальшим працевлаштуванням. Оскільки безробітна особа відноситься до категорії громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та працевлаштовується на нове робоче місце, Ірина Біличенко планує скористатися такою послугою служби зайнятості, як компенсація фактичних витрат роботодавця на сплату єдиного внеску.

Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості, серед яких: зйомки відеорезюме та відео-вакансій, відео-презентації роботодавців, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем.

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДОПОМАГАЄ У ПІДБОРІ КАДРІВ