Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 103 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

27 жовтня 2018 року в Бахмуті відбувся регіональний студентський форум

Переглядів: 2228
29.10.2018 - 16:56

Ця подія зібрала в нашому місті студентів з Маріуполя, Покровська, Костянтинівки, Сум і звісно Бахмута і стала завершальним етапом проекту «Школа активної молоді Бахмута». Програма форуму включала в себе робочу і розважальну частину.

Студенти мали змогу послухати цікаві лекції від історика Олександра Зінченко, який говорив про те, як рівень довіри між людьми в суспільстві та рівень довіри населення до державних інституцій впливає на економічний розвиток держави.

Підприємець та засновник соціального бізнесу – магазинів «Шафа добра» і «Ясна річ» Наталя Рябуха розказала, чому не варто боятися починати стартап та яке мислення для підприємців більш ефективне.

Ірина Сальник, координаторка "Дантецентру", ГО "Еммаус", менеджерка з партнерста розказала про власний досвід організації подій в громадському просторі. Поділилася своїм власним секретом мотивації. На її думку головне, що спонукає людину змінювати простір навколо себе, це розуміння, що все навколо твоє і пов’язано з тобою.

Студенти ставили питання, фотографувалися зі спікерами, спілкувались і розважались наприкінці вечора.

Проект «Школа активної молоді Бахмута», що реалізується ГО «Бахмутська Фортеця» у партнерстві з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської ради, при фінансуванні Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

27 жовтня 2018 року в Бахмуті відбувся регіональний студентський форум27 жовтня 2018 року в Бахмуті відбувся регіональний студентський форум27 жовтня 2018 року в Бахмуті відбувся регіональний студентський форум27 жовтня 2018 року в Бахмуті відбувся регіональний студентський форум27 жовтня 2018 року в Бахмуті відбувся регіональний студентський форум27 жовтня 2018 року в Бахмуті відбувся регіональний студентський форум

Останні статті на сайті