Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 159 гостей.

ExportUA

Пейнтбольні «баталії» учнів школи №10 у Слов’янську

Переглядів: 2996
23.10.2018 - 14:10

Чудова погода, гарний настрій, друзі та активний відпочинок - ось формула щасливих канікул, яку відчули діти шостих та дев’ятих класів Бахмутської школи №10.

Учні шостих класів уперше взяли участь у грі «Лазертаг» у Слов’янську. Гра виявилася нелегкою: довелося викласти всі свої стратегічні вміння, спритність, швидкість, і, найголовніше – здатність працювати в команді.

Не менш приємним був відпочинок у боулінг-клубі та на ігровому майданчику. До того ж осінь побалувала школярів теплою та сонячною погодою.

Учні дев’ятих-одинадцятих класів на канікулах вирушили на пейнтбол до міста Слов’янська. Із самого початку подорожі всі були в захваті!

Школярі завітали до пейнтбольного  клубу «Гарт», який розташовано у парку Шовковичний, де облаштовані спеціальні майданчики для командної гри в пейнтбол. Для учасників було підготовлено все необхідне: дерев’яний будиночок із одягом, маски для захисту очей та обличчя, «зброя» із кольоровим запасом набоїв. Організатори у подробицях пояснили особливості проведення гри, надали цінні поради для успішного проведення операцій, а інструктор  контролював кожен етап. Дівчата та хлопці отримали змогу потримати в руках автомат, хоча він і не був справжнім, відчути себе розвідниками. Школярі із задоволенням  розбилися на команди, для кожної з яких було розроблено план дій та проведено інструктаж.  Після урочистого привітання команд всі учасники швидко зайняли на майданчику зручні позиції для себе. Лідери одразу проявили себе. Вони найдовше трималися неушкодженими та останніми залишали позиції. Кожен вболівав за свою команду, робив усе можливе для того, щоб саме вона перемогла. Затишна паркова галявина стала справжньою ареною запеклих пейнтбольних «баталій».

Особливо ця подорож сподобалась хлопцям, які після закінчення «боїв» вирішили пограти ще. Дівчатка в цей час мали змогу прогулятися центральним парком та зробити осінні фотографії. У кожного учня після подорожі залишилися неймовірні враження та емоції!

Шкода, що цей осінній день пролетів так швидко… Адреналін вирував у повітрі, а задоволені посмішки на обличчях були найкращим показником вдалого відпочинку на канікулах.

Діти отримали море позитиву від подорожі до Слов’янську, про це свідчать схвальні відгуки батьків у соціальних мережах. Дякуємо за їх підтримку в організації активного відпочинку школярів. Дуже приємно отримувати слова подяки від учнів та батьків.

Пейнтбольні «баталії» учнів школи №10 у Слов’янськуПейнтбольні «баталії» учнів школи №10 у Слов’янськуПейнтбольні «баталії» учнів школи №10 у Слов’янськуПейнтбольні «баталії» учнів школи №10 у Слов’янську

Останні статті на сайті