Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Підтримка підприємницьких ініціатив від служби зайнятості

Переглядів: 2837
04.10.2018 - 11:01

За ініціативи Бахмутського міського центру зайнятості в рамках діяльності Центру Розвитку підприємництва 03 жовтня 2018 року відбувся тренінг, на якому основам бізнес-планування навчалися 11 безробітних осіб та 6 підприємців.

В заході взяли участь головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Бахмутської районної державної адміністрації Анастасія Явтушенко, завідувач сектору ведення державного реєстру фізичних осіб – платників податків Бахмутської ОДПІ ГУ ДФС Наталя Бережна та фахівці служби зайнятості.

В центрі уваги присутніх був проект «Український донецький куркуль», спрямований на надання фінансової підтримки, а також залучення суб’єктів підприємництва до реалізації проектів у пріоритетних напрямках діяльності. Анастасія Явтушенко ознайомила присутніх з умовами щодо участі в програмі "Український донецький куркуль", з напрямами діяльності, за якими надається грантова підтримка та навела успішні приклади переможців конкурсу. Фахівець податкової служби надала інформацію щодо формування доходів і видатків у підприємців, порядку нарахування і сплати податків та ЄСВ, розповіла про переваги і недоліки спрощеної та загальної систем оподаткування, обчислення страхового стажу тощо. На зустрічі були порушені актуальні питання створення нових робочих місць, порядку оформлення найманих працівників, оподаткування грантових програм та страхування власного бізнесу. Завідувач сектору профорієнтації Галина Сіддікі надала основні рекомендації із складання бізнес-плану. Для отримання будь якої грантової підтримки необхідно надати бізнес-план, в якому визначити пріоритетні цілі та завдання, напрями діяльності, обґрунтувати необхідні ресурси та засоби їх використання. Учасникам тренінгу було запропоновано скористатися відео-уроками з написання бізнес-плану, які можна знайти на офіційній сторінці Бахмутського міського центру зайнятості в мережі Facebook.

Заступник директора Бахмутського міського центру зайнятості Олена Павлова ознайомила присутніх з додатковими фінансовими стимулами, які служба зайнятості пропонує роботодавцям, які приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.

Наприкінці заходу кожний бажаючий мав змогу отримати індивідуальні консультації, які компетентно надавали запрошені фахівці. Наразі Бахмутський міський центр зайнятості запрошує на тренінги з бізнес-планування кожну середу з 10-00 до 13-00.

За ініціативи Бахмутського міського центру зайнятості в рамках діяльності Центру Розвитку підприємництва 03 жовтня 2018 року відбувся тренінг, на якому основам бізнес-планування навчалися 11 безробітних осіб та 6 підприємців