Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Золота медаль Бахмутського тенісиста на Кубку Роксолани!

Переглядів: 1937
27.09.2018 - 13:58

Географія учасників турніру Кубка Роксолани в цьому році представлена ​​досить широко. Юні спортсмени приїхали з 10 областей, а це, приблизно, половина України.

Був також один гравець з Молдавії! Всього ж у турнірі взяли участь понад 150 тенісистів віком від 6 (!) до 14 років. Досить численними були делегації з Івано-Франківська, Луцька, Красилова, Жовкви, Бережан Тернопільської області. Донецьку область представляли два юних тенісиста. В цілому, турнір «Кубок Роксолани» дуже гарний майданчик для підвищення майстерності. Відмінний спортивний зал, чітке суддівство, налагоджена організація змагань - все це створює сприятливі умови для турнірної боротьби, націлює на високий результат, але завоювати призове місце  дуже важко. На турнір приїжджають найкращі тенісисти Західної України, інші амбітні претенденти, в цей раз - з Києва, Бахмута, Харкова, Дружківки). Найгострішою конкуренція була в категорії юнаків 2007-2008 р.н., сюди заявилося 38 учасників, серед яких майже 50 відсотків - гравці з рейтингом ФНТУ! Юний тенісист з Бахмута, вихованець Віталія Кібко (КДЮСШ №1) став переможцем у віковій групі (Юнаки 2007-2008 р.н.)

Кубок Роксолани - арена для боротьби за кращу позицію в рейтингу. Всі призери цього турніру - це надія і майбутнє настільного тенісу України. Цілеспрямовані, наполегливі - вони наполегливо тренуються, постійно показують високі результати. Поки вони знаходяться під опікою своїх батьків, які взяли на себе фінансове навантаження підготовки висококласного спортсмена, сподіваючись, що державні структури теж піддержатьцих гравців і поспособствовують  в процесі їх подальшого становлення. Наприклад: формувати цільові програми, спрямовані на фінансування виїздів на закордонні змагання для кращих юних тенісистів за підсумками року.              

Вітаємо чемпіона та бажаємо нових перемог!  

Юний тенісист з Бахмута, вихованець Віталія Кібко (КДЮСШ №1) став переможцем Кубка Роксолани у віковій групі (Юнаки 2007-2008 р.н.)Юний тенісист з Бахмута, вихованець Віталія Кібко (КДЮСШ №1) став переможцем Кубка Роксолани у віковій групі (Юнаки 2007-2008 р.н.)Юний тенісист з Бахмута, вихованець Віталія Кібко (КДЮСШ №1) став переможцем Кубка Роксолани у віковій групі (Юнаки 2007-2008 р.н.)Юний тенісист з Бахмута, вихованець Віталія Кібко (КДЮСШ №1) став переможцем Кубка Роксолани у віковій групі (Юнаки 2007-2008 р.н.)-1Юний тенісист з Бахмута, вихованець Віталія Кібко (КДЮСШ №1) став переможцем Кубка Роксолани у віковій групі (Юнаки 2007-2008 р.н.)Юний тенісист з Бахмута, вихованець Віталія Кібко (КДЮСШ №1) став переможцем Кубка Роксолани у віковій групі (Юнаки 2007-2008 р.н.)