Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Товариський матч із футболу серед членів «Ліги Майбутніх Поліцейських» у рамках проекту «Схід і Захід - Разом»

Переглядів: 2485
26.09.2018 - 08:55

У Бахмуті на стадіоні «Металург» зустрілися у футбольному поєдинку збірні команди головних управлінь Національної поліції Донецької та Закарпатської областей. За першість також поборолися юнацькі команди «Ліги майбутніх поліцейських» з Бахмута та Краматорська.

Спортивним святом відзначили правоохоронці третю річницю співпраці Донеччини та Закарпаття. Проект «Схід і Захід - разом» розпочався восени 2015 року, та з кожним роком зв’язки між крайніми точками України міцнішають.

На початку присутніх привітав начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції Донецької області полковник Олексій Шевченко та побажав учасникам гарної гри.

Заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена наголосила, що метою спортивного свята стала не тільки популяризація здорового способу життя, а й показати те, що Схід і Захід - разом. Вона подякувала поліцейським Бахмута і Закарпаття за те, що вони своїм прикладом, співпрацею і злагодженою роботою виховують нашу молодь - Лігу майбутніх поліцейських, підвищуючи їх правосвідомість, надаючи можливість для самореалізації, розвиваючи патріотизм підростаючого покоління.

До привітань також приєдналися головний суддя змагань Михайло Войцеховський та президент Бахмутської ланки молодіжної організації «Ліга майбутніх поліцейських» Матвій Гулідов, учень 10 класу НВК №11, побажавши присутнім безкомпромісної боротьби та наснаги. Видовищна гра завершилася перемогою команди поліції Донеччини з рахунком 11:4. У перервах для гравців та вболівальників виступав оркестр поліції Донецької області.

Не менш напруженим видався і матч між командами «Ліги майбутніх поліцейських», перше місце в якому посіли активісти з Бахмута. Дух змагань згуртував молодь та поліцейських з обох берегів Дніпра, у черговий раз довівши: Україна – єдина!

Товариський матч із футболу серед членів «Ліги Майбутніх Поліцейських» у рамках проекту «Схід і Захід - Разом»Товариський матч із футболу серед членів «Ліги Майбутніх Поліцейських» у рамках проекту «Схід і Захід - Разом»Товариський матч із футболу серед членів «Ліги Майбутніх Поліцейських» у рамках проекту «Схід і Захід - Разом»Товариський матч із футболу серед членів «Ліги Майбутніх Поліцейських» у рамках проекту «Схід і Захід - Разом»Товариський матч із футболу серед членів «Ліги Майбутніх Поліцейських» у рамках проекту «Схід і Захід - Разом»Товариський матч із футболу серед членів «Ліги Майбутніх Поліцейських» у рамках проекту «Схід і Захід - Разом»