Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Верховна рада України

Новий навчальний рік у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва розпочато!

Переглядів: 2252
26.09.2018 - 08:50

Кожного року з 1 по 15 вересня в Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва проходять дні відкритих дверей, активно ведеться профорієнтаційна робота по школах та дитячих садочках.

Цей навчальний рік не став винятком. Для батьків та дітей проводилася екскурсія по Центру технічної творчості дітей та юнацтва, де наші гості мали змогу оцінити роботи та досягнення наших гуртківців. У рамках знайомства з Центром 8 вересня колектив ЦТТДЮ представив свою гурткову роботу і презентував майстер-класи для майбутніх вихованців.

Активно ведеться співпраця з батьками для кращого розуміння вподобань  та можливостей кожної дитини, для цього 15 вересня пройшли батьківські збори вихованців гуртків. Директор та методист Центру ознайомили присутніх із роботою закладу позашкільної освіти, представили керівників гуртків. Батькам у повному обсязі була надана інформація про Центр, напрямки та режим роботи гуртків. Порадувала відповідальність батьків, які дійсно зацікавлені у творчому розвитку своїх дітей. Наш колектив створює всі умови для безпечного та комфортного навчання наших вихованців, бо якщо діти щасливі – батьки спокійні.

Кожна дитина унікальна, і ми допоможемо розкрити її творчі можливості й таланти. Подаруйте дітям щастя!

Успіху нашим гуртківцям у новому навчальному році!