Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Місячник «Увага! Діти на дорозі!» у Бахмутській ЗОШ №12

Переглядів: 3046
24.09.2018 - 10:46

З 20 серпня по 20 вересня 2018 року в закладах освіти Бахмута триває місячник «Увага! Діти на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.

Дотримання Правил дорожнього руху – один із головних компонентів збереження життя і здоров’я дітей. На сьогодні, коли наші діти навчаються в різних навчальних закладах –ЗОШ№2, №3, №18, №24 – це питання дуже актуальне, бо учням школи треба  добиратися до місця навчання і пішки, і на транспорті, тому знання та виконання Правил дорожнього руху просто необхідне.

У ході місячника учні під керівництвом педагогів повторювали дорожні знаки, вдосконалювали навички переходу вулиць, правила поведінки у громадському транспорті.

Традиційно учні старшої ланки відвідали учнів 1 – 2 класів, щоб за допомогою  малюнків, в доступній формі, розповісти дітям, як треба переходити вулицю і в яких місцях, переглянули мультфільми, які викликали зацікавленість дітей. Учні 11-А класу під керівництвом Ольги Шепель відвідали дитячі садки, де навчаються наші  першокласники. Діти 3 – 4 класів поширили свої знання з ПДР, беручи участь у цікавих вікторинах.

У всіх класах пройшли єдині уроки «Безпека на дорозі – безпека життя», інші виховні заходи, націлені на пропаганду дотримання Правил дорожнього руху.

Місячник закінчився, але робота з вивчення Правил дорожнього руху продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини.

З 20 серпня по 20 вересня 2018 року в закладах освіти Бахмута триває місячник «Увага! Діти на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. З 20 серпня по 20 вересня 2018 року в закладах освіти Бахмута триває місячник «Увага! Діти на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. З 20 серпня по 20 вересня 2018 року в закладах освіти Бахмута триває місячник «Увага! Діти на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. З 20 серпня по 20 вересня 2018 року в закладах освіти Бахмута триває місячник «Увага! Діти на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. З 20 серпня по 20 вересня 2018 року в закладах освіти Бахмута триває місячник «Увага! Діти на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. З 20 серпня по 20 вересня 2018 року в закладах освіти Бахмута триває місячник «Увага! Діти на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.

Останні статті на сайті