Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Урядовий портал

13 днів в вересні або із Іспанії с медаллю та натхненням

Переглядів: 2651
24.09.2018 - 10:42

З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.

Донецьку область у складі збірної України на змаганнях  представляли  бахмутчанка Наталія Радіонова – багаторазова чемпіонка України з метання молоту та ваги та Люся Алексєєва з Маріуполя.

Зараз Наталія  стала  чемпіонкою Світу. З 16 учасників здобула золото з метанні ваги (9,080кг) з результатом 13,75 метра та з  22 учасників в метанні молоту (4кг) посіла 6 місце.

Загалом на чемпіонаті світу з легкої атлетики у категорії «Мастерс» збірна України виграла 21 медаль. З них сім золотих, п’ять срібних і дев’ять бронзових та посідає на 23  місці з 101 країни, які зареєструвалися  на чемпіонаті  Світу.

Ветерани показують на своєму прикладі дітям волю до перемоги, високу майстерність, здоров'я, працелюбство та цілеспрямованість в житті.

Наталя: - «Дякую своїй команді за моральну підтримку, Управлінню з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради та особисто його керівникові   Віктору Лису, який підтримував та вірив у мене до останнього, керівнику ООО «АртДон» Малазония Г.

Тож я дуже рада, що виправдала надії своїх уболівальників, серед яких, я  це знаю точно і це мене підтримує та надихає на нові спортивні звершення, - друзі та рідні».

Бажаємо Наталі розширювати рубежі своїх фізичних можливостей якомога активніше, славлячи України на міжнародній спортивній арені.

З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.З 04 по 16 вересня  українська команда (у складі 34 спортсмена) з легкої атлетики «Мастерс» побивала в іспанської Малазі де  пройшов чемпіонат Світу з легкої атлетики серед спортсменів ветеранів.