Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Донецька обласна рада

У Бахмуті презентували проект «З турботою про жінку», який реалізовано в рамках Программи «Бюджету участі»

Переглядів: 3211
20.09.2018 - 12:06

У 2018 році на території м Бахмута реалізується 14 проектів «Бюджету участі»  на загальну суму 1 млн. 120 тис.грн, з яких 508 тис.грн. - це кошти міського бюджету та 692 тис.грн. - це залучені кошти небайдужих бахмутчан, волонтерів та ініціативних груп.

Сьогодні ініціативна група Бахмутської ЦРЛ презентувала свій третій проект «З турботою про жінку».

«Це дуже важлива ініціатива, яку підтримали мешканці міста. Згідно з умовами проекту були виконані роботи по оснащенню сучасним обладнанням маніпуляційного кабінету комунального закладу охорони здоров'я, створені комфортні умови для пацієнтів жіночої консультації, розширено перелік і обсяг діагностичних досліджень для жителів громади.», - зазначила

Внесок місцевого бюджету в реалізацію цього проекту склав 15,7 тис. грн., а кошти ініціативної групи склали 20,1 тис. грн.

В рамках реалізації проекту закуплено матеріали і виконані ремонтні роботи, також придбаний інвентар і обладнання для облаштування маніпуляційного кабінету для вагітних жінок.

«Мені хотілося б висловити подяку всім учасникам за вашу ідею, ініціативу і бажання створити для жителів нашого міста комфортні умови і ваше прагнення надати якісну медичну послугу», зазначив Олексій Рева.

У Бахмуті презентували проект «З турботою про жінку», який реалізовано в рамках Программи «Бюджету участі»У Бахмуті презентували проект «З турботою про жінку», який реалізовано в рамках Программи «Бюджету участі»У Бахмуті презентували проект «З турботою про жінку», який реалізовано в рамках Программи «Бюджету участі»У Бахмуті презентували проект «З турботою про жінку», який реалізовано в рамках Программи «Бюджету участі»У Бахмуті презентували проект «З турботою про жінку», який реалізовано в рамках Программи «Бюджету участі»У Бахмуті презентували проект «З турботою про жінку», який реалізовано в рамках Программи «Бюджету участі»