Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Відкриті комплексні змагання на візках

Переглядів: 2657
07.09.2018 - 09:04

5 вересня на стадіоні «Металург» з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту відбулися традиційні Відкриті комплексні змагання на візках серед людей з обмеженими фізичними можливостями.

Програма змагань складалася з трьох видів: фігурна їзда, перегони на дистанціях 100м та 400м.

У спортивному заході взяли участь 4 жінки та 8 чоловіків.За результатами змагань призові місця розподілилися наступним чином:

Серед жінок: 1 місце посіла Тетяна Бобровська, 2 місце у Наталі Зубар, 3 місце у Сніжани Керничної.

Серед чоловіків: 1  місце– Артур Радковський

                          2 місце – Сергій Єрмак

                          3 місце – Володимир Керничний

Усі переможці та призери були нагороджені  грамотами, медалями, кубками, вагомими грошовими преміями, квітами і, звичайно, шампанським. Жоден учасник не залишився без приємного подарунку. Висловлюємо велику подяку генеральному спонсору спортивного свята міському голові Бахмута Реві Олексію Олександровичу, а також депутатам міськради Вікторії Мальованій, Валерію Слєсарєву, Роману Сотникову, Вікторії Лещинер, приватному підприємцю Кравченко Віталію та Управлінню з питань фізичної культури та спорту м. Бахмута. Дякуємо секретарю міськради Світлані Кіщенко за тепле привітання!

Відкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візкахВідкриті комплексні змагання на візках