Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

З Днем знань

Переглядів: 1239
04.09.2018 - 15:36

Третього вересня Бахмутський міський центр зайнятості долучився  до урочистих заходів з приводу Дня знань в  загальноосвітніх школах м.Бахмут.

Фахівці центру зайнятості взяли участь в урочистостях з нагоди святкування Дня знань , побували  та уроках в  старших класах , що пройшли під гаслом «Україна - єдина країна» в  ЗОШ № 2 та18 м.Бахмут. Фахівці центру зайнятості  презентували нові інноваційні інструменти служби зайнятості та привітали старшокласників з Днем знань з побажаннями підкорити нові вершини знань , зустріти надійних друзів та досягнути професійної мети. На цьому шляху  державна служба зайнятості залишиться надійним порадником в питаннях вибору професійного майбуття та побудови власної кар'єри.

Третього вересня Бахмутський міський центр зайнятості долучився  до урочистих заходів з приводу Дня знань в  загальноосвітніх школах м.Бахмут.Третього вересня Бахмутський міський центр зайнятості долучився  до урочистих заходів з приводу Дня знань в  загальноосвітніх школах м.Бахмут.Третього вересня Бахмутський міський центр зайнятості долучився  до урочистих заходів з приводу Дня знань в  загальноосвітніх школах м.Бахмут.

Останні статті на сайті