Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 166 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Кухарі запрошуються на роботу

Переглядів: 2645
30.08.2018 - 15:01

29.08.2018 року Бахмутський міський центр зайнятості провів міні-ярмарок для ТОВ “Краматорський комбінат дитячого харчування”, яке з настанням навчального року буде обслуговувати шкільні їдальні м. Бахмут та у зв’язку з чим мають актуальні вакансії:

  • завідувач виробництв,
  • кухар,
  • кухонний робітник.

У зустрічі з роботодавцем прийняли участь 10 безробітних осіб, що перебувають на обліку в службі зайнятості та 11 шукачів роботи, запрошених фахівцями  сектору рекрутингу,  Бахмутського міського центру зайнятості. Усі претенденти мали змогу поспілкуватись та презентувати себе заступнику керівника  ТОВ “Краматорський комбінат дитячого харчування” Вікторії Полюшкіной.

Починаючи ярмарок директор Ірина Лещенко, ознайомила присутніх з ситуацією на місцевому ринку праці та його тенденціями, послугами служби зайнятості та презентувала підприємство як потенційного роботодавця.

Продовжуючи міні-ярмарок Вікторія Полюшкіна розповіла про діяльність  ТОВ “Краматорський комбінат дитячого харчування”, який був заснований у 1998 році, основними напрямками якого є: організація дитячого харчування в школах містах та регіону, організація громадського харчування, оптова торгівля та виробництво очищеної води AQUALIS. Також Вікторія Полюшкіна розповіла про активну участь підприємства у громадському житті регіону, а саме виставках, фестивалях, ярмарках і т.д.

Звернувшись за сприянням в укомплектуванні вільних робочих місць до Бахмутського міського центру зайнятості, а саме кухарів та кухонних робітників, заступник керівника була дуже вражена кількістю охочих отримати запропоновану роботу у м. Бахмут, деякі з шукачів були навіть готові стати до роботи вже сьогодні.

Завершуючи свій виступ, Вікторія Полюшкіна подякувала всім претендентам на вакансії за цікаву співбесіду та й не залишила без подяки Бахмутський міський центр зайнятості в особі директора Ірини Лещенко за організований захід та висловила свою надію на подальшу плідну співпрацю .

ds29.08.2018 року Бахмутський міський центр зайнятості провів міні-ярмарок для ТОВ “Краматорський комбінат дитячого харчування”29.08.2018 року Бахмутський міський центр зайнятості провів міні-ярмарок для ТОВ “Краматорський комбінат дитячого харчування”

Останні статті на сайті