Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Урядовий портал

Робота служби зайнятості та соціальних партнерів в питаннях розвитку підприємницької ініціативи

Переглядів: 2940
30.08.2018 - 14:54

29 серпня  2018 року  в соціально - психологічному тренінговому центрі «Шлях до успіху»  Бахмутського міського центру зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва пройшов черговий  тренінг з бізнес-планування  для  2 представників малого бізнесу м.Бахмут  та 10 безробітних громадян, що зацікавлені в організації власної справи.

До участі в заході були запрошені соціальні партнери центру зайнятості: Олена Сезоненко провідний фахівець –експерт відділу міжнародних проектів та програм Донецької торгово-промислової палати у м.Бахмут, Сергій Хізуненко фахівець відділу міжнародних проектів та програм Донецької торгово-промислової палати  у м.Бахмут та Наталя Бережна-завідувач сектору ведення державного реєстру фізичних осіб- платників податків Бахмутської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій обл.

Олена Сезоненко  та Сергій Хізуненко проінформували присутніх щодо міжнародних грантових програм для організації та розширення малого та середнього бізнесу особливості оформлення заявок на участь в грантових програмах, пошук організацій – «грантодавців» в інтернеті. Крім того, презентували програму Донецької держобладміністрації «Український донецький куркуль», розповіли   про особливості  складання та критерії відбору бізнес- проектів на конкурс «Український донецький куркуль».

Наталя Бережна ознайомила учасників тренінгу з системами оподаткування малого бізнесу в Україні.

За словами учасників тренінгу, такі зустрічі  дають  можливість всім бажаючим отримати необхідну інформацію  в сфері само зайнятості,  корисні навички в бізнес-плануванні та  підвищити власний рівень конкурентоспроможності на ринку праці.

Центр розвитку підприємництва запрошує всіх бажаючих розпочати підприємницьку діяльність, підприємців-початківців щосереди з 10-00 до 13-00  в Бахмутський міський центр зайнятості.

29 серпня  2018 року  в соціально - психологічному тренінговому центрі «Шлях до успіху»  Бахмутського міського центру зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва пройшов черговий  тренінг з бізнес-планування

Останні статті на сайті