Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулось засідання координаційної ради служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради

Переглядів: 1854
25.05.2018 - 16:54

23 травня 2018 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшло засідання координаційної ради служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, на якому було розглянуто такі питання:

  1. Про стан  організації роботи щодо попередження жорстокого поводження з дітьми в сім’ях.
  2. Про забезпечення проведення в навчальних закладах психолого-педагогічного супроводу дітей, які потребують додаткового захисту та опинились в складних життєвих обставинах.
  3. Про соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які є внутрішньо переміщеними особами.

В ході обговорення порядку денного членами координаційної ради  було вирішено: організувати проведення інформаційної компанії «Сім’я без насильства» у засобах масової інформації та навчальних закладах м. Бахмут з метою формування у громадськості, батьків, дітей негативного ставлення до форм та видів насильства над дітьми; активізувати індивідуальну роботу з сім’ями та дітьми, де існує ризик вилучення дитини з сім’ї у зв’язку з ухиленням батьків від виконання своїх обов’язків, надання їм різних форм соціальної допомоги та підтримки з метою збереження біологічної сім’ї дитини; залучити до надання психологічної допомоги дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах, психотерапевтів, консультантів ПМПК; сприяти успішній ресоціалізації та адаптації дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які є внутрішньо переміщеними особами до нових умов; забезпечити 100% взяття під соціальний супровід дітей, які прибули із окупованої території без супроводу дорослих.