Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

ExportUA

Презентація професії прикордонник

Переглядів: 1965
15.08.2018 - 16:54

В Бахмутському міському центрі зайнятості 15 серпня 2018 року відбувся черговий інформаційний захід для безробітних за участю представника Краматорського прикордонного загону з питання добору кандидатів для проходження військової служби за контрактом в Державній прикордонній службі України.

Капітан Коссе Роман Олександрович запропонував слухачам оволодіти професією прикордонник (інспектор та водій) для проходження військової служби у відділі прикордонної служби м. Бахмут (КПВВ Майорське).  Послідовність дій при прийомі на військову службу за контрактом : проходження професійно-психологічного відбору, медичного обстеження, збір необхідних документів, подання заяви та документів до Окремого регіонального центру комплектування . Отже - чоловіки віком від 18 до 40 років, які мають середню, професійно - технічну або вищу освіту та придатні до військової служби за станом здоров’я запрошуються для проходження військової служби за контрактом в Державній прикордонній службі України.
Захист рубежів своєї держави завжди був почесною та відповідальною справою, а сьогодні - набув особливої ваги.    

Присутні з зацікавленістю прослухали інформацію та задали чимало питань: щодо матеріального забезпечення, соціальних гарантій тощо. Всі охочі отримали інформаційні листівки Державної прикордонної служби України