Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

ExportUA

Донеччина: понад 4,2 мільйона громадян зареєстровано в Державному реєстрі

Переглядів: 2703
15.08.2018 - 16:18

Головне управління ДФС у Донецькій області інформує, що за даними Державної фіскальної служби України станом на 01.08.2018 року у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) зареєстровано 4 207 530 громадян Донецької області, що є найбільшим показником по Україні.

Протягом січня-липня 2018 року органами фіскальної служби Донецької області у Державному реєстрі прийнято до обліку 17487 громадян, що на 21% більше відповідного періоду 2017 року.

Протягом семи місяців поточного року до Державного реєстру внесені дані про 408 іноземних громадян, що на 4% більше відповідного періоду 2017 року.

Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що для отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків громадяни України подають документи до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем проживання), а ті, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання або не мають постійного місця проживання в Україні, - до будь-якого контролюючого органу.

У разі зміни облікових даних, які вносяться до Державного реєстру (паспортні дані або місце проживання), платник зобов’язаний впродовж місяця повідомити про це територіальні органи ДФС для внесення відповідних змін.