Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 317 гостей.

Презедент України

Надходження єдиного внеску зросли на 20 %

Переглядів: 1897
17.07.2018 - 09:09

За січень-червень 2018 року страхувальники Бахмутського району та  міста Бахмут сплатили 325,4 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування при доведеному плановому показнику 310,6 млн.грн., що складає 104,8 відсотка планового індікативу.

Зокрема за червень поточного року  надійшло 63,7 млн.гривень. Надходження єдиного внеску за квітень місяць 2018 року зросли у порівняні з відповідним періодом минулого року  на 13 млн гривень, або на 20 відсотків.

Бахмутська ОДПІ нагадує, що платники єдиного внеску, крім фізичних осіб – підприємців, осіб, які провадять незалежну професійну діяльність та членів фермерського господарства, зобов'язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний місяць, не пізніше 20 числа наступного місяця.

Фізичні особи – підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства зобов’язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок (абзац третій частини восьмої ст. 9 Закону України від 8 липня 2010 року №2464-VІ «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями.