Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Представники культурних та освітніх закладів Донеччини навчаться сучасним методам соціально-культурного підприємництва.

Переглядів: 8149
25.11.2011 - 07:25

22 та 23 листопада у приміщенні Артемівської міської ради відбулися  практичні тренінги-семінари «Школа бізнесу: основи підприємницької діяльності та Інтернет бізнесу для створення соціальних підприємств і громадських організацій на базі закладів культури».

Захід організувала Донецька обласна громадська організація “Взаємодія” в межах проекту «Перетворення  закладів культури  малих та депресивних міст і селищ Донецької області в осередки громадської активності   та впровадження інноваційних форм роботи закладів культури» за підтримки  Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду  “Відродження” ,управління культури та туризму і управління  освіти та науки   Донецької обласної державної адміністрації.

Участь  у тренінгах прийняли участь  працівники закладів культури, освіти, бізнесу, мешканці м. Артемівськ та прилеглих громад (м. Костянтинівка, м. Краматорськ, м. Слов’янськ та інших міст і селищ), а також всі бажаючі навчитися сучасним методам підприємницької діяльності в соціальній та культурній площині.

На тренінгах були  розглянуті питання ролі  громадських організацій   на базі закладів культури у  становленні самоврядування, зміцненні і розвитку   громадянської самосвідомості людей, порядку  створення та розвитку органів громадського суспільства (ОГС) на базі культурних закладів, питання фандрайзингу та проектного  менеджменту для закладів культури та освіти, створення та розвитку соціальних підприємств,  бізнес-планування та Інтернет маркетингу, організації   соціальних  підприємств, реклами та PR соціальних підприємств   та ОГС,  методів  просування оригінальних інноваційних послуг на користь громад  та інші.

 Відгуки  учасників тренінгів:

  • «Корисна та  необхідна інформація для  організацій культури та освіти»;
  • «Обов’язково будемо застосовувати інформацію  та  практичні навички з фандрайзингу  у практичній діяльності  установ культури та освіти»;
  • «Дякуємо співробітникам  ДОГО «Взаємодія» за корисну  для діяльності установ освіти та культури інформацію з фандрайзингу та бізнес-плануванню».

Аналогічні безкоштовні тренінги також  будуть проведені у містах Макіївка, Єнакієве,  у Старобешівському районі Донецької області.   

НА  ЦІ ТРЕНІНГИ  ЗАПРОШУЮТЬСЯ  ВСІ  БАЖАЮЧИ!!!

 

Додаткова інформація  за  телефонами: 062-385-36-52,  062-385-36-53,

 050-470-89-25,  099-772-37-13.

Останні статті на сайті