Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Кубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 років

Переглядів: 1645
19.06.2018 - 14:00

16 червня у м. Слов’янськ на базі спорткомплексу «Локомотив», відбулися обласні змагання з дзюдо: Кубок області і Чемпіонат Донецької області серед спортсменів до 15 років.

В змаганнях  взяло участь 178 учасників з 11 команд Донецької та Луганської областей. В підсумковому заліку команд в Кубку області кращими стали  спортсмени з м. Бахмута, на другому місці збірна м. Слов’янська, на третьому м. Маріуполь. У віковій групі до 15 років кращими були гості з м. Рубіжне, на другому команда зі Слов’янська, третю позицію посіла команда м. Ліман. В загальному заліку у двох вікових групах чемпіонами стали дзюдоїсти м. Бахмута, вихованці КДЮСШ №1 та ДВУОР ім. С. Бубки. Хлопці та дівчата вибороли наступні нагороди:

Разгонов Максим – 1 місце;

Ракицяну Семен – 1 місце;

Малашенков Валерій – 1 місце;

Губченко Віталій – 2 місце;

Пилипчатина Зоя – 1 місце;

Шаталова Марина – 3 місце;

Шкурат Руслана – 2 місце;

Рудковська Софія – 1 місце;

Рохлова Софія – 1 місце;

Меценко Данило – 3 місце.

Усі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами Обласного департаменту сім’ї молоді та спорту. Вітаємо спортсменів та їх тренерів і бажаємо нових перемог!

Кубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 роківКубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 роківКубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 роківКубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 роківКубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 роківКубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 роківКубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 роківКубок області з дзюдо. Чемпіонат області з дзюдо до 15 років

Останні статті на сайті