Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 108 гостей.

Верховна рада України

Інтерактивні заняття «Гуманне ставлення до тварин»

Переглядів: 3567
07.06.2018 - 13:01

З метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя в Бахмутській школі №2 пройшли інтерактивні заняття в 1-9 класах «Гуманне ставлення до тварин».

Заходи проводилися за розробками, підготовленими спеціалістами Всеукраїнського благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Happy Paw» («Щаслива лапа»), з яким у цьому році усі заклади освіти Бахмута уклали договір про співробітництво.

Інтерактивні заняття супроводжувалися презентацією та відео. У ході заняття з учнями обговорювалися питання на задану тему, які відповідали віковим особливостям дітей, а також були підведені підсумки для отримання позитивного зворотного зв’язку.

Школярі активно долучалися до роботи на заняттях, учні початкової школи навіть приносили живих тваринок до школи та улюблені іграшки – котиків та собак.

Основні посили: Не будь жорстоким!, Будь гуманним!; Не будь байдужим!, Будь відповідальним! - лейтмотивом проходили через усі заняття, які, сподіваємось, не пройшли дарма і учні взяли для себе багато цікавого й корисного.

Інтерактивні заняття «Гуманне ставлення до тварин»Інтерактивні заняття «Гуманне ставлення до тварин»