Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Донецька обласна рада

Спортивне свято до Дня захисту дітей

Переглядів: 1390
04.06.2018 - 15:02

Щороку в перший день літа в усьому світі відзначається Міжнародний день дітей, який і в нашій країні святкується 1 червня, як День захисту дітей. Така назва пов'язана з тим, що дитинство кожної дитини має бути під захистом - захистом її прав, здоров'я та життя. В м. Бахмуті, на чудовій спортивній базі стадіону "Металург", 1 червня відбулося спортивно - розважальне свято, в якому взяли участь близько 350 дітей від 6 до 16 років.

Під керівництвом Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, в дружній  співпраці з центром  "Спорт для всіх", КДЮСШ№1, стадіоном "Металург", федерацією легкої атлетики Донецької області, спортивними клубами та управлінням освіти, були організовані і проведені змагання з пляжного волейболу, міні-футболу, стрітболу, дзюдо, "Веселі старти" для дітей пришкільних оздоровчих таборів 12 шкіл міста. Спортсмени КДЮСШ № 1 приготували для присутніх цікаві показові виступи під назвою "Спорт – це краса, сила та здоров’я" з метою ознайомлення хлоп’яків та дівчат  з видами спорту, які культивуються в нашому місті та залучення їх до лав спортсменів.

Поки хтось насолоджувався талантами маленьких гімнастів, борців, боксерів, кікбоксерів, інші вирушили в подорож по ігровим майданчикам.

А яке ж свято без подарунків і солодощів. Всі учасники були нагороджені солодкими призами. А найшвидші і спритні кубками, грамотами і безкоштовними квитками на каруселі від міської ради.

Дарувати позитивні емоції дітям - це дуже благородна і вдячна місія, тому в організації свята взяли участь багато установ. Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради висловлює подяку всім організаторам дитячого свята. 

Спортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітейСпортивне свято до Дня захисту дітей