Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Хай щастю дитини не буде кінця!

Переглядів: 2302
04.06.2018 - 13:45

1 червня 2018 року, до Міжнародного дня захисту дітей, міська бібліотека для дітей провела свято «Тут живе дитинство». Захід відбувся на літньому майданчику біля бібліотеки, а відвідувачами стали вихованці пришкільних таборів загальноосвітніх шкіл № 11 та № 24, а також перехожі діти.

Щорічно 1 червня в Україні проводяться різні розважальні та соціальні заходи, присвячені дітям. Бібліотекарі підготували і провели розважально-ігрову програму з конкурсами, естафетами, малюнками і призами.

Розпочалось дійство чудовим виступом танцювального колективу «Престиж» під керівництвом В.А. Пономаренко. Танець «Вальс квітів» точнісінько передав глядачам настрій літа та сонячні емоції. Для дітей пройшла казкова вікторина, учасники якої зібрали фрагменти зашифрованої книги. Жвавий інтерес викликали ігри-імітації «Подорожуємо літаком, автобусом та кораблем». Пройшли естафетні ігри: «Будівельники», «Незнайка на повітряній кулі», «Рятувальний круг» тощо. Діти перетворилися у мрійників і писали свої бажання на білих корабликах, «запускаючи їх у море», По завершенню заходу кожна дитина витягнула з чарівної сумки передбачення для себе на літо і рекомендацію, яку книгу необхідно прочитати.

Всі, хто взяв активну участь, отримали квитки на атракціони у Бахмутському парку культури і відпочинку.

Хай щастю дитини не буде кінця!Хай щастю дитини не буде кінця!Хай щастю дитини не буде кінця!Хай щастю дитини не буде кінця!Хай щастю дитини не буде кінця!