Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

ExportUA

Кращі навички для кращого майбутнього

Переглядів: 2384
22.05.2018 - 09:36

21 травня 2018 року в Бахмутському МЦЗ відбувся круглий стіл «Кращі навички для кращого майбутнього», який був організований за ініціативою Міжнародної Гуманітарної Організації Save the Children.

Новий проект організації спрямований на одну з самих вразливих категорій населення - молодь, тому на захід були запрошені безробітні громадяни віком до 29 років, представники студентської молоді, молодіжних організацій міста Бахмут та Бахмутського району, роботодавців, навчальних закладів, засобів масової інформації.

Сергій Марченко - в.о. координатора програм продовольчої безпеки та засобів до існування організації у своєму виступі розкрив мету проекту: сприяння розвитку підприємницького потенціалу молоді, забезпечення розширення доступу до можливостей освіти та професійної підготовки для збільшення можливостей подальшого працевлаштування. В рамках програми передбачено проведення тренінгів різноманітної тематики.

Наталя Киркач, голова правління Благодійного Фонду «Слов’янське серце», сумісно з яким реалізується даний проект в Україні, активно залучала присутніх до спілкування з метою отримання пропозицій щодо тематики запланованих тренінгів та можливих програм підтримки для молоді.

Під час обговорення приємною несподіванкою для фахівців центру зайнятості став виступ молодої дівчини Юлії Кривич, яка перебуває на обліку в Бахмутському МЦЗ, щодо отримання різної актуальної інформації на семінарах та курсах служби зайнятості: « Ми не просто "стоїмо" на обліку – ми постійно навчаємося чомусь новому!».

Проект діє з квітня 2018 по січень 2019 року. В місті Бахмут влітку заплановано проведення тренінгу з підприємницької діяльності для молодих жінок та чоловіків. Переможці конкурсу бізнес - планів з - поміж осіб, що пройдуть навчання, отримають мікрогранти для підприємницької діяльності з максимальною сумою 1000 євро.

Сподіваємося, що нова програма від Save the Children набуде популярності серед бахмутської молоді та надасть очікувані результати.

21 травня 2018 року в Бахмутському МЦЗ відбувся круглий стіл «Кращі навички для кращого майбутнього», який був організований за ініціативою Міжнародної Гуманітарної Організації Save the Children.