Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Верховна рада України

«Маленькі зірочки Бахмута»

Переглядів: 1501
22.05.2018 - 09:32

На базі закладу дошкільної освіти № 55 «Ведмежатко» відбулося ІІ відділення фестивалю дитячої творчості «Маленькі зірочки Бахмута» в номінаціях «Гра на дитячих музичних інструментах», «Хореографія», «Грація в русі».

На фестиваль завітали дитячі колективи дошкільних навчальних закладів м.Бахмута №16, 24, 27,39, 40, 47,49, 54, 55.

Відкрив  концертну програму професійною грою на музичних інструментах ансамбль керівників музичних міста «Сузіря талантів» з ніжною композицією «Знов прийшла весна».

Протягом всього свята вихованці закладів дошкільної освіти проявили свої хореографічні таланти у яскравих, оригінальних, запальних танках; спортивні здібності розкрилися у спортивно-хореографічних композиціях з йоги, степ-аеробіки, хортингу, з елементами художньої гімнастики зі стрічками. Дошкільнята порадували своєю майстерністю та вмінням грати на дитячих музичних інструментах.

Наприкінці свята всі вихованці отримали гарний настрій та кошики солодощів. Свято фестивалю дитячої творчості «Маленькі зірочки Бахмута» лишило учасникам незабутні враження та масу позитивних емоцій. Вони збережуть у своїх душах бажання творити і досягати кожного разу більших перемог, тому що талановиті діти – майбутнє нації, гордість і честь України, її інтелектуальна та творча еліта, покликана принести їй світовий авторитет.

На базі закладу дошкільної освіти № 55 «Ведмежатко» відбулося ІІ відділення фестивалю дитячої творчості «Маленькі зірочки Бахмута» в номінаціях «Гра на дитячих музичних інструментах», «Хореографія», «Грація в русі».На базі закладу дошкільної освіти № 55 «Ведмежатко» відбулося ІІ відділення фестивалю дитячої творчості «Маленькі зірочки Бахмута» в номінаціях «Гра на дитячих музичних інструментах», «Хореографія», «Грація в русі».На базі закладу дошкільної освіти № 55 «Ведмежатко» відбулося ІІ відділення фестивалю дитячої творчості «Маленькі зірочки Бахмута» в номінаціях «Гра на дитячих музичних інструментах», «Хореографія», «Грація в русі».На базі закладу дошкільної освіти № 55 «Ведмежатко» відбулося ІІ відділення фестивалю дитячої творчості «Маленькі зірочки Бахмута» в номінаціях «Гра на дитячих музичних інструментах», «Хореографія», «Грація в русі».На базі закладу дошкільної освіти № 55 «Ведмежатко» відбулося ІІ відділення фестивалю дитячої творчості «Маленькі зірочки Бахмута» в номінаціях «Гра на дитячих музичних інструментах», «Хореографія», «Грація в русі».