Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Підсумки кампанії з декларування – 2018: бюджет отримає більше 50 мільйонів гривень

Переглядів: 1837
21.05.2018 - 09:48

За результатами цьогорічної деклараційної кампанії громадянами Донеччини подано 23478  декларацій про майновий стан та доходи, з них 1027 декларацій - для отримання податкової знижки. Сума задекларованого доходу становить 1657,3 млн грн, нараховано до сплати 46,7 млн грн податку з доходів фізичних осіб (далі ПДФО) та 6,2 млн грн військового збору.

Найбільш питома вага декларування належить доходу у вигляді спадщини, а це складає 179,6 млн гривень. З таких доходів нараховано 6,5 млн грн ПДФО.

Серед декларантів є й мільйонери. Доходи в розмірі понад 1 мільйон гривень задекларували 122 громадянина з загальною сумою задекларованих  доходів 1439,5 млн гривень. Суми задекларованих ними зобов’язань з ПДФО та військового збору складають відповідно 5,9 млн грн та 0,7 млн гривень.

На даний час декларантами вже перераховано до бюджету 12,8 млн грн податку з доходів фізичних осіб та  2 млн грн військового збору.

Також нагадуємо платникам податків, що суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій річній декларації, необхідно сплатити до 1 серпня 2018 року.

Правом на податкову знижку громадяни можуть скористатися до кінця 2018 року. Для цього їм необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за місцем проживання. В ній потрібно зазначити суму річного оподатковуваного доходу та витрат, підстави для надання такої знижки, документальне підтвердження витрат.

Останні статті на сайті