Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Донецька обласна рада

Відкриття Ресурсного центру Британської Ради у м.Бахмуті

Переглядів: 1947
18.05.2018 - 12:18

У Всесвітній День вишиванки в м.Бахмуті відбулося урочисте відкриття першого в Україні Ресурсного центру Британської Ради на базі Бахмутської загальноосвітньої школи №5 з профільним навчанням.

На церемонії відкриття були присутні почесні гості: Марина Мочикіна, методист відділу гуманітарної освіти Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Марина Рубцова, начальник Управління освіти Бахмутської міської ради, Оксана Карпец, заступник начальника Управління освіти, Тетяна Донченко, завідувач міського методичного кабінету. Також на заході були присутні учителі англійської мови м.Бахмута, учні та представники преси.

Із вітальним словом до присутніх звернулася Вікторія Просяник, директор Бахмутської школи №5, яка запевнила всіх, що все подароване бахмутчанам Британською радою  стане у нагоді й з користю буде використовуватися як учителями, так і учнями бахмутських шкіл.

Учні школи №5 старанно готувалися до цієї урочистої події, представили привітання гостям, виступивши в ролі улюблених героїв  англійських казок. Команда мовного табору GoСamp розповіла про свій досвід спілкування з носіями мови у літньому мовному таборі під Києвом минулого літа. Школярі початкової ланки декламували вірші та співали англійською мовою, а відомі герої Шерлок Холмс та Доктор Ватсон запросили почесних гостей перерізати стрічку.

Ірина Сапранкова, керівник Ресурсного центру, ознайомила присутніх із методичною, навчальною, довідковою та художньою літературою, наданою Британською Радою. Лариса Богданцева, керівник методичного об’єднання вчителів англійської мови міста Бахмута надала рекомендації вчителям щодо використання книжкового фонду Ресурсного центру в професійній діяльності, а також поділилася планами на майбутнє.

Маємо надію, що в першого в Україні Ресурсного центру Британської ради обов’язково буде щаслива доля, цікаве й насичене життя, а на Бахмутській землі з легкістю заговорять АНГЛІЙСЬКОЮ!

У Всесвітній День вишиванки в м.Бахмуті відбулося урочисте відкриття першого в Україні Ресурсного центру Британської Ради на базі Бахмутської загальноосвітньої школи №5 з профільним навчанням. У Всесвітній День вишиванки в м.Бахмуті відбулося урочисте відкриття першого в Україні Ресурсного центру Британської Ради на базі Бахмутської загальноосвітньої школи №5 з профільним навчанням. У Всесвітній День вишиванки в м.Бахмуті відбулося урочисте відкриття першого в Україні Ресурсного центру Британської Ради на базі Бахмутської загальноосвітньої школи №5 з профільним навчанням. У Всесвітній День вишиванки в м.Бахмуті відбулося урочисте відкриття першого в Україні Ресурсного центру Британської Ради на базі Бахмутської загальноосвітньої школи №5 з профільним навчанням. У Всесвітній День вишиванки в м.Бахмуті відбулося урочисте відкриття першого в Україні Ресурсного центру Британської Ради на базі Бахмутської загальноосвітньої школи №5 з профільним навчанням. У Всесвітній День вишиванки в м.Бахмуті відбулося урочисте відкриття першого в Україні Ресурсного центру Британської Ради на базі Бахмутської загальноосвітньої школи №5 з профільним навчанням.

Останні статті на сайті