Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Донецька обласна рада

Міська науково-практична конференція слухачів навчально-виховного центру «Інтелект»

Переглядів: 1980
18.05.2018 - 12:14

Підтримка обдарованої молоді, створення умов для розвитку її творчого потенціалу є одним із пріоритетних завдань освіти міста Бахмута.

Уже не перший рік при методичному кабінеті Управління освіти працює міський навчально-виховний центр «Інтелект», метою якого є задоволення потреб учнів у здобутті поглибленого рівня освіти у порівнянні з базовою, що гарантується державою, розвиток творчості та самоосвітньої діяльності, орієнтування на свідомий вибір майбутньої професії. Традиційно, у травні проходить міська науково-практична конференція, де підводяться підсумки роботи секцій та відділень навчально-виховного центру.

Зал Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва зібрав справжню еліту нашого міста - юних інтелектуалів, які прагнуть знати більше, досліджувати невідоме і ділитися відкриттями з іншими. Поруч з ними, як і завжди, були керівники секцій - досвідчені педагоги, що докладають багато зусиль для розкриття і реалізації здібностей і талантів учнівської молоді.

З привітальним словом до присутніх звернулася методист міського методичного кабінету Управління освіти Наталя Томачинська, яка подякувала наставникам за їх безцінну працю щодо підтримки обдарованих дітей, а талановитій молоді побажала розвиватися і в подальшому, використовуючи для цього всі можливості: опанування мовами і технологіями, експериментальну діяльність, спілкування з талановитими однолітками, навчання у мудрих педагогів.

Кожна секція та відділення Центру презентували свою роботу, намагаючись розповісти про найцікавіше у своїй галузі та з метою залучення нових слухачів у майбутньому навчальному році. Присутні познайомилися із секретами публічного виступу, почули сонети та вірші англійською та французькою мовами, побачили цікаві відеоролики, дізналися про видатних українських математиків, відкриття гасової лампи, дивовижний світ бактерій і важливість вітаміну С для організму людини та ще багато іншого.

Учасники заходу отримали нові знання і незабутні враження!

Міська науково-практична конференція слухачів  навчально-виховного центру «Інтелект»Міська науково-практична конференція слухачів  навчально-виховного центру «Інтелект»Міська науково-практична конференція слухачів  навчально-виховного центру «Інтелект»Міська науково-практична конференція слухачів  навчально-виховного центру «Інтелект»

Останні статті на сайті