Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Мрію, щоб світ був з війною не знайомий

Переглядів: 1779
07.05.2018 - 16:42

7 травня 2018 року міська бібліотека для дітей провела комплекс заходів до Дня Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни і Дня пам’яті і примирення.

Було оформлено виставку-музей «Ніколи знову», на якій представлені книги про війну, а також справжні документи, фото, нагороди учасників бойових дій. Ці раритетні матеріали надали бібліотекарі і читачі бібліотеки. Своє уявлення про війну учні Школи мистецтв міста Бахмута передали в малюнках, які були оформлені в тематичну виставку.

Спільно із Школою мистецтв була проведена музична вітальня «Мрію, щоб світ був з війною не знайомий». Бібліотекарі прочитали гостям заходу вірші про війну, а викладач Школи мистецтв Кольцова Г.В. ознайомила з історією створення воєнних пісень. У виконанні учнів Школи звучали відомі і улюблені пісні «Смуглянка», «Катюша», «Эх дороги», музичні композиції «Дивлюсь я на небо», «Балада», «День Перемоги». Юні виконавці виконували їх з душею і отримали від глядачів гучні оплески.

Учні навчально-виховного комплексу №11, батьки, вчителі і читачі бібліотеки, які були присутні на заході, з трепетом розглядали воєнні нагороди і фото, ділилися враженнями і згадували своїх близьких, на долю яких випало воєнне лихоліття.

Пам’ять про війну жива, вона живе у спогадах людей, в книгах і піснях.

7 травня 2018 року міська бібліотека для дітей провела комплекс заходів до Дня Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни і Дня пам’яті і примирення. 7 травня 2018 року міська бібліотека для дітей провела комплекс заходів до Дня Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни і Дня пам’яті і примирення. 7 травня 2018 року міська бібліотека для дітей провела комплекс заходів до Дня Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни і Дня пам’яті і примирення.

Останні статті на сайті