Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

10 травня 2018 року – останній термін подання податкових декларацій з рентної плати за спеціальне використання води

Переглядів: 1611
07.05.2018 - 10:08

Бахмутська ОДПІ  ГУ ДФС у Донецькій області нагадує суб’єктам господарювання, що граничний термін подання податкових декларацій з рентної плати за спеціальне використання води – 10 травня 2018 року.

Обов’язок платника рентної плати покладено на суб’єкти господарювання, що належать до первинних водокористувачів, які використовують та передають вторинним водокористувачам воду, отриману шляхом забору води з водних об’єктів без надання преференцій бюджетним установам, що належать до первинних водокористувачів. Ключовою ознакою первинних водокористувачів є наявність водозабірних споруд та відповідного обладнання для забору води.

Звертаємо увагу, податкові декларації з рентної плати подаються за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 17.08.2015 №719 «Про затвердження форми податкової декларації з рентної плати» до контролюючого органу, за місцем реєстрації, до закінчення визначеного розділом ІІ Податкового кодексу України граничного строку подання податкових декларацій за звітний період, що дорівнює календарному кварталу.

Крім того, суб’єкти господарювання повинні сплатити податкове зобов’язання з рентної плати за спеціальне використання води не пізніше 18 травня 2018 року.