Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Музичний світ друзів»

Переглядів: 2741
07.05.2018 - 09:54

Щороку слухачі не перестають дивуватися, захоплюватися оригінальністю і, в той же час, творчим потенціалом учнів та викладачів Школи мистецтв міста Бахмута.

4 травня 2018 року чергову музичну феєрію, під назвою «Музичний світ друзів» представили: інструментальний ансамбль «Капітошки» (кер. Сидорова Ю.А., конц. Кумейко О.О.), фортепіанний дует Разумовська Катерина і Шаповалова Катерина (кер. Смоктій О.К., Вороненко О.І.) та дует домристів Ломакіна Аліна і Сивак Софія (кер. Сидорова Ю.А., конц. Псарьова Л.В.). Колективи добре знайомі відвідувачам на концертних заходів у місті та за його межами. За вісім років навчання діти неодноразово ставали переможцями конкурсів різних рівнів у різних містах України – Києві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Краматорську, Слов’янську.

Концерт став своєрідним підсумком багаторічної роботи колективів, бо більша кількість його учасників сьогодні є випускниками Школи мистецтв. Приємно, що творчість поєднала представників трьох відділів: народного, фортепіанного та вокального.

У концерті прозвучали твори сучасної, популярної, української та джазової музики. Кожен з номерів вражав артистичністю і професійним виконанням. Зал вмить наповнювався чарівними звуками домри, акордеону та роялю. Надзвичайно тепло і з бурхливими оплесками слухачі стрічали кожен виступ юних музикантів. Привітати виконавців прийшло багато гостей. Промовці змінювали на сцені один одного – колеги, випускники, батьки, викладачі-керівники, концертмейстери. Теплі слова, щирі посмішки, вітання, квіти та подарунки створювали неперевершену атмосферу свята.

Особливо зворушливим стало вітання маленьких «Бебітошек», які тільки роблять перші кроки на сцені. Своїм виступом вони ще раз довели, що музика і творчість, а також традиції ансамблевої гри завжди будуть приносити радість та надихати на творчість і перемоги нові покоління музикантів.

Виразним акцентом заходу стала клятва випускників, які планують продовжити своє навчання у Бахмутському коледжі мистецтв імені І.Карабиця. Сподіваємось, що Ломакіна Аліна, Сивак Софія та Шаповалова Катерина стануть гідним доповненням студентського золотого фонду коледжу. Саме про це у своїй промові і зазначила заступник директора Бахмутського коледжу мистецтв Воробйова О.Г.

Фінальним акордом концерту став сумісний виступ учнів та викладачів – інструментальних ансамблів «Капітошки» і «Smile», які віртуозно виконали запальну «Румбу» А.Петрова.

Концерт пройшов на єдиному подиху у теплій, зворушливій атмосфері. Натхненні обличчя виконавців, майстерне володіння інструментами, ансамблева взаємодія, колективна творчість та взаємодопомога – стали складовою його успіху.

Учасників концерту привітала директор Школи мистецтв міста Бахмута Гринь Є.В. У своїй промові вона подякувала організаторам і виконавцям заходу за отримане задоволення від яскравого дійства та зазначила, що саме безмежна любов до своїх учнів, бажання відкривати нові обрії та перетворювати світ на краще і надає можливість створювати такі чудові заходи. Всі учасники колективів отримали святкові солодощі від директора Школи, а від своїх викладачів пам’ятні подарунки та авторський торт з символічним написом «Капітошки» – разом назавжди».

Концерт на який ми всі чекали відбувся! Ми пишаємось своїми талановитими учнями і сподіваємось, що роки навчання у Школі додадуть їм наснаги і впевненості у собі. Хтось з них отримає професію митця, а хтось стане програмістом, але без сумнівів усі вони стануть щирими, чуйними та справжніми людьми.

А завершилось свято музики надзвичайною фотосесією з усіма учасниками заходу.

4 травня 2018 року учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута представили чергову музичну феєрію, під назвою «Музичний світ друзів»4 травня 2018 року учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута представили чергову музичну феєрію, під назвою «Музичний світ друзів»4 травня 2018 року учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута представили чергову музичну феєрію, під назвою «Музичний світ друзів»4 травня 2018 року учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута представили чергову музичну феєрію, під назвою «Музичний світ друзів»4 травня 2018 року учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута представили чергову музичну феєрію, під назвою «Музичний світ друзів»4 травня 2018 року учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута представили чергову музичну феєрію, під назвою «Музичний світ друзів»