Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

Донецька обласна рада

Тренувальна евакуація у Бахмутському НВК №11

Переглядів: 1692
02.05.2018 - 16:13

Дуже важливо вміти вберегти своє життя і здоров'я, правильно діяти в екстремальних ситуаціях, під час пожежі. У Бахмутському НВК №11 відбулася тренувальна евакуація на випадок надзвичайної ситуації.

Після звукового сповіщення, згідно плану евакуації, учні, вчителі та обслуговуючий персонал організовано вийшли на вулицю. За лічені хвилини всі учні та працівники школи вишикувалися у безпечному місці на шкільному стадіоні.

Такі профілактичні заходи дуже важливі, адже тренування вберігають від невмілих дій, від паніки при виникненні справжньої надзвичайної ситуації та допоможуть врятувати життя дітей та дорослих в різних екстремальних ситуаціях.

Педагогічний склад та учні школи на відмінно виконали поставлені завдання та показали високий рівень готовності до дій в надзвичайних ситуаціях.

Класні керівники 1-11 класів провели бесіди з дітьми на теми: дії учнів під час ракетно-бомбового удару, під час пожежі, під час знаходження небезпечного предмету; під час оголошення евакуації тощо.

Тренувальна евакуація у Бахмутському НВК №11Тренувальна евакуація у Бахмутському НВК №11Тренувальна евакуація у Бахмутському НВК №11Тренувальна евакуація у Бахмутському НВК №11

Останні статті на сайті