Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Семінари на тему: «Скажи «Ні» шкідливим звичкам!»

Переглядів: 1776
02.05.2018 - 15:15

В квітні Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи в  вищих навчальних закладах та школах міста  були проведені семінари на тему: «Скажи «Ні» шкідливим звичкам!».

Під час семінарів студентську та учнівську молодь було ознайомлено з впливом шкідливих звичок на здоров’я. Метою семінарів стало узагальнення знань молоді про здоров'я, бажання вести здоровий спосіб життя, поглиблення знань про шкідливі звички та їх наслідки, виховування почуття відповідальності за збереження свого здоров'я.

В процесі профілактичної роботи були охоплені всі школи та вищі навчальні заклади міста  I-IV рівня акредитації. Всі учасники отримали буклети інформаційного характеру.

В квітні Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи в  вищих навчальних закладах та школах міста  були проведені семінари на тему: «Скажи «Ні» шкідливим звичкам!». В квітні Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи в  вищих навчальних закладах та школах міста  були проведені семінари на тему: «Скажи «Ні» шкідливим звичкам!». В квітні Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи в  вищих навчальних закладах та школах міста  були проведені семінари на тему: «Скажи «Ні» шкідливим звичкам!». В квітні Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  в рамках профілактичної роботи фахівцем із соціальної роботи в  вищих навчальних закладах та школах міста  були проведені семінари на тему: «Скажи «Ні» шкідливим звичкам!».

Останні статті на сайті