Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Школа ігромайстерності для дошкільнят та музичних керівників

Переглядів: 11895
03.11.2011 - 08:27

Наприкінці жовтня в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу ясла - садку  № 54 «Світлячок» пройшло засідання методичного об’єднання  для музичних керівників дошкільних закладів міста. Темою засідання було «Розкриття творчих здібностей дітей та розвиток їх творчого потенціалу через музично – ігрову діяльність», яке ставило за мету підвищення теоретичного та практичного рівня, психолого-педагогічної компетентності педагогів з питань музично-ігрової діяльності.

Керівник методичного об’єднання,  музичний керівник дошкільного навчального закладу  № 10 «Кристалик» Чамор Ірина Михайлівна, провела  засідання у формі «Школи ігромайстерності». Практична робота з педагогами пройшла з використанням різноманітних інтерактивних форм роботи, таких як «айс - брекер», «бліц - опитування», «бліц - привітання», вправ на очікувані результати та рефлексію.

В ході  засідання учасникам було надано можливість переглянути та проаналізувати інтерактивну музично – ігрову практичну діяльність «Джуманджи», яку проводив музичний керівник дитсадка № 54 Шкуріна Тетяна Юріївна. Це дало змогу учасникам набути нового досвіду та обмінятися думками з приводу організації музичних ігор з дітьми. Також  музичні керівники мали можливість презентували свої творчі знахідки, ділилися власними наробками, авторськими іграми.

Підводячи підсумки засідання, методист міського методичного кабінету Рибалко Ірина Юхимівна зробила висновок, що музично-ігрова діяльність створює умови для розкриття зовнішнього світу дитини та сприяють розвитку художньо – естетичних здібностей.

Останні статті на сайті