Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Донецька обласна рада

Школа №5 м.Бахмута пишається своїми учнями

Переглядів: 3831
25.04.2018 - 08:56

Відбувся фінал Всеукраїнської олімпіади «Ісламський Схід: історія та сучасність» на базі історичного факультету Київського Національного університету імені Т.Шевченка.

Організаторами даного конкурсу є громадська організація «Асоціація мусульман України», Духовне Управління мусульман Криму, посольство Королівства Саудівська Аравія в Україні та кафедра нової та новітньої історії зарубіжних країн у КНУ ім.Т.Шевченка.

Олімпіада тривала у два етапи, перший з яких складався із написання есе з історії арабських, кримськотатарських та ісламських народів. Усього до журі надійшло 68 робіт зі всієї України, 30 з яких визнані кращими та їх авторів запрошено до Головного корпусу КНУ ім.Т.Шевченка.

У фіналі визначилося одне перше місце, два других та три третіх. Місто Бахмут та Донецьку область представляли учні Бахмутської школи №5 Регіна Морошан та Михайло Просянок.

Із гордістю вітаємо ученицю 11 класу Регіну Морошан, яка стала першою у фіналі конкурсу та отримала коштовний подарунок – електронну книгу. Робота Михайла Просянка теж визнана однією із кращих, учень отримав відзнаку-літературу з історії країн Європи та Азії та збірку перекладів поеми «Заповіт» Т.Г.Шевченка на всі мови світу.

Днями учень 9 класу Бахмутської школи №5 Микола Червоний посів
ІІ місце на обласному етапі конкурсу «Екологія і здоров’я», де захищав дослідницьку роботу «Стан популяції первоцвітів у Бахмуті та Бахмутському районі».

Школа пишається своїми учнями – майбутньою інтелектуальною елітою нашого міста.

 

Відбувся фінал Всеукраїнської олімпіади «Ісламський Схід: історія та сучасність»Відбувся фінал Всеукраїнської олімпіади «Ісламський Схід: історія та сучасність»Відбувся фінал Всеукраїнської олімпіади «Ісламський Схід: історія та сучасність»Відбувся фінал Всеукраїнської олімпіади «Ісламський Схід: історія та сучасність»

Останні статті на сайті