Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Донецька обласна рада

День довкілля в Бахмутській школі №5

Переглядів: 2513
25.04.2018 - 08:33

Напередодні Дня довкілля активісти учнівського самоврядування Бахмутської школи №5 з профільним навчанням та вчитель біології Марина Гаркавенко організували екологічну акцію «Стоп, сміття!».

Чисті вулиці й парки, території наших будинків - це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять...

Протягом акції школярі запланували впорядкувати територію школи, але основною метою вбачали привернути увагу якомога більшої кількості мешканців Бахмутської громади на необхідність дотримання правил чистоти та порядку в місті. Весело й завзято спілкувалися активісти з перехожими та жителями мікрорайону, розповсюдили близько 200 листівок із закликами «Не смітити», впроваджувати роздільний збір сміття як вдома, так і на вулицях.

У рамках заходів до Дня довкілля було проведено виховні години, під час яких учні обговорювали питання збереження навколишнього середовища, заходи щодо попередження передчасного виснаження ресурсів планети Земля.

Напередодні Дня довкілля активісти учнівського самоврядування Бахмутської школи №5 з профільним навчанням та вчитель біології Марина Гаркавенко організували екологічну акцію «Стоп, сміття!»Напередодні Дня довкілля активісти учнівського самоврядування Бахмутської школи №5 з профільним навчанням та вчитель біології Марина Гаркавенко організували екологічну акцію «Стоп, сміття!»Напередодні Дня довкілля активісти учнівського самоврядування Бахмутської школи №5 з профільним навчанням та вчитель біології Марина Гаркавенко організували екологічну акцію «Стоп, сміття!»Напередодні Дня довкілля активісти учнівського самоврядування Бахмутської школи №5 з профільним навчанням та вчитель біології Марина Гаркавенко організували екологічну акцію «Стоп, сміття!»Напередодні Дня довкілля активісти учнівського самоврядування Бахмутської школи №5 з профільним навчанням та вчитель біології Марина Гаркавенко організували екологічну акцію «Стоп, сміття!»