Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Учні шкіл – учасники Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Переглядів: 1908
20.04.2018 - 17:24

З метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля в Бахмутській школі №2 проводиться місячник екологічного виховання, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.

У межах місячника учнів 5-9 класів залучено до участі у щорічній Всеукраїнській акції «За чисте довкілля» мета якої: благоустрій подвір’я школи та прилеглих територій.

Учні, вчителі та батьки разом виходять на пришкільну ділянку для її впорядкування, висаджують квіти, кущі та дерева.

У Західному мікрорайоні, де розташована школа №2, є сквер «Дружба», в якому стоїть пам’ятний знак Артемівському аероклубу «Літак». З роками цей сквер став занедбаним, неприбраним, тому учні школи взяли «шефство» над цим сквером, щоб до нього приходили на відпочинок люди, дітлахи мали б змогу проводити там свій вільний час.

Учні та вчителі разом вийшли у сквер «Дружба» для його впорядкування. Цього року на допомогу прийшли й учні Бахмутської школи №18.

Добрі справи не мають завершення, тому учні школи будуть і надалі опікуватися сквером, де стоїть пам’ятний знак аероклубу «Літак».

Учні шкіл – учасники Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»Учні шкіл – учасники Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»Учні шкіл – учасники Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»