Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 105 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Вивчаємо сучасні технології

Переглядів: 2408
19.04.2018 - 09:32

18 квітня 2018 року група з 10 безробітних громадян, направлених на навчання Бахмутським міським центром зайнятості, стала до навчання за напрямком «Фахівець з комп’ютерної графіки (дизайну) в Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно-педагогічної академії.

Комп'ютерна графіка та дизайн - один з найпопулярніших напрямків для навчання як молоді, так і дорослого населення, оскільки сьогодні обійтися без цього не може жодна сфера діяльності.

Комп'ютерна графіка - розділ інформатики, який вивчає засоби й способи створення й обробки графічних зображень за допомогою комп'ютерної техніки. Слухачі за допомогою досвідчених викладачів вивчатимуть векторну та растрову графіку, основи роботи в програмах CorelDraw, Adobe Illustration, Adobe Photoshop, комп’ютерні технології створення 3D- графіки, основи мультимедіа та напрацьовувати практичні навички їх професійного застосування.

Хтось зі слухачів зробить перші кроки в засвоюванні технічних ресурсів таких програм, а ті, хто вже працює в відповідних програмах, - підвищать свій професіоналізм. Проте кожному з них навчання за допомогою служби зайнятості надасть переваги перед іншими претендентами на вакантні місця та сприятиме скорішому працевлаштуванню.

Останні статті на сайті