Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Зустріч із сучасною письменницею

Переглядів: 1471
18.04.2018 - 14:13

17 березня для учнів та вчителів Бахмутської школи №4 відбулася презентація книги сучасної письменниці, викладачки та громадської активістки Oльги Кирилюк.

Роман «Іду на мир», події якого розгортаються у зоні проведення АТО, віддруковано у рамках обласної програми розвитку книговидання та книгорозповсюдження на 2016 - 2020 роки.

Під час презентації Ольгу Кирилюк привітали офіцери групи ЦВС «CIMIC Bahmut». Письменниця розповіла учням, що з перших днів воєнних дій на Сході вона почала займатися волонтерством – організовувала мистецькі акції, під час яких збиралися кошти на допомогу військовослужбовцям. Їй – викладачці Центрально-українського державного педагогічного університету, доводилося часто спілкуватися зі студентами-заочниками, які відслужили у зоні проведення АТО, організовувати з ними зустрічі. Саме розповіді військових та їх спогади і покладено в основу роману.

Письменниця подарувала для школи декілька примірників роману. На завершення презентації відбулася автограф-сесія.

17 березня для учнів та вчителів Бахмутської школи №4 відбулася презентація книги сучасної письменниці, викладачки та громадської активістки Oльги Кирилюк. 17 березня для учнів та вчителів Бахмутської школи №4 відбулася презентація книги сучасної письменниці, викладачки та громадської активістки Oльги Кирилюк.