Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 108 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Гордість закладу і майбутній цвіт нації

Переглядів: 2504
10.04.2018 - 14:15

Учні 11-А класу Бахмутського НВК№11 Едуард Котенджи та Марк Жариков-учасники Всеукраїнських учнівських олімпіад, завжди виділяються з-поміж однокласників багатогранністю та обдарованістю.

Едуард Котенджи представляв місто Бахмут у складі команди від Донецької області на заключному IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, який проводився у місті Чернігів. Едуард Котенджи, під керівництвом учителя історії та правознавства Бахмутського НВК Володимира Суткового ретельно готувався до інтелектуальних змагань та якісно продемонстрував свої знання під час виконання завдань олімпіади. У результаті чого був нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Марк Жариков (учитель-ментор Олена Архангельська) на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, який проходив у Харківському національному аграрному університеті імені В.В.Докучаєва, отримав диплом учасника.

Адміністрація та педагогічний колектив Бахмутського НВК бажає Едуарду Котенджи і Марку Жарикову впевненості у собі, своїх силах, віри у свій успіх, в свою велику мету та щасливу долю. Учителям – менторам Олені Архангельській, Володимиру Сутковому щиро дякуємо за наполегливу працю і вміння розкривати таланти.

Гордість закладу і майбутній цвіт націїГордість закладу і майбутній цвіт націїГордість закладу і майбутній цвіт нації

Останні статті на сайті