Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Проведено навчальний семінар з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

Переглядів: 2123
06.04.2018 - 08:47

28 березня 2018 року за ініціативи Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Донецькій області проведено навчальний семінар з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

В семінарі взяли участь адміністратори центрів надання адміністративних послуг Бахмутської, Дружківської міських рад, Бахмутської районної державної адміністрації та Військово – цивільної адміністрації міста Авдіївка.

Підчас заходу розглянуто проблемні питання, які виникають у адміністраторів центрів надання адміністративних послуг при прийомі та видачі документів у сфері державної реєстрації нерухомого майна та передачі документів для долучення до реєстраційної справи.

Крім того адміністраторів центру було проінформовано,  що для захисту конституційних прав громадян у сфері державної реєстрації речових прав на  нерухоме майно, державної реєстрації юридичних та фізичних осіб – підприємців, громадських формувань, Головним територіальним управлінням юстиції у Донецькій області утворено постійно діючу комісію з питань розгляду скарг, яка дає можливість запровадити сучасний та дієвий механізм адміністративного оскарження дій державних реєстраторів.

Проведено навчальний семінар з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяженьПроведено навчальний семінар з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

Останні статті на сайті