Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Урядовий портал

Актуальні питання безпеки обговорені на нараді завідувачів закладів дошкільної освіти

Переглядів: 1612
03.04.2018 - 13:55

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік відбулася чергова нарада для завідувачів закладів дошкільної освіти.

Ключовим питанням зустрічі стало обговорення питань організації безпечного раціонального харчування дітей передшкільного віку. Головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак ознайомила керівників закладів дошкільної освіти з результатами моніторингу з означеного питання; наголосила на забезпеченні суворого контролю за виконанням Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (зі змінами) та дотриманням Санітарного регламенту працівниками освітніх закладів при організації харчування дітей, залученні батьків до активної участі у громадському контролі та обговоренні питань щодо покращення збалансованості та якості харчування дітей в дитячому садку.

Про підсумки аналізу функціонування сайтів закладів дошкільної освіти доповіли спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева та завідувач Центру практичної психології та соціальної роботи Вікторія Головко.

Особливості управлінсько-методичного супроводу діяльності груп з пріоритетним фізкультурно-оздоровчим напрямком в підпорядкованих дитячих установах розкрила Вікторія Рязанцева, яка акцентувала увагу присутніх на необхідності підготовки методичних рекомендацій для педагогів з питань планування роботи, взаємодії усіх учасників освітнього процесу під час реалізації варіативної складової Базового компонента дошкільної освіти.

У ході наради керівники закладів дошкільної освіти були ознайомлені з інструктивними рекомендаціями щодо оформлення лікарняних листів, вимогами оновленого Положення про організацію роботи з охорони праці, забезпечення пожежної безпеки в дитячих установах.

Наприкінці заходу голова Бахмутської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Алла Руднєва та спеціалісти Управління привітали переможців міських конкурсів професійної майстерності «Ми – молоді!», «На кращий дизайн заняття», лауреатів фестивалю дитячої творчості «Маленькі зірочки Бахмута» в номінаціях «Юний художник», «Вокал», «Художнє читання».

За результатами наради підготовлені конкретні доручення з метою підвищення якості управлінського супроводу діяльності педагогічних колективів.

Актуальні питання безпеки обговорені на нараді завідувачів закладів дошкільної освітиАктуальні питання безпеки обговорені на нараді завідувачів закладів дошкільної освітиАктуальні питання безпеки обговорені на нараді завідувачів закладів дошкільної освіти