Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Добро починається з тебе

Переглядів: 1499
26.03.2018 - 13:20

Наразі існує гостра проблема годування та піклування про безпритульних собак, тож учнями Бахмутського НВК №11 з метою виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин, була проведена благодійна акція «Нагодуй безпритульну тварину».

Діти збирали крупи, каші, ліки, навіть іграшки, грошові кошти для стерилізації та вакцинації тварин, якими опікується міське товариство захисту тварин «Лада».

Волонтер товариства «Лада» Катерина була запрошена до Бахмутського НВК №11 і розповіла про діяльність та благодійну місію організації, про те, як волонтери прилаштовують собак, допомагають розшукувати тварин, які зникли, та знайти нових хазяїв тим тваринам, які опинилися на вулиці.

Учні дізналися, що товариство «Лада» реалізує низку соціальних проектів, спрямованих на вирішення проблем безпритульних собак та котів у всьому місті.

Зооволонтери завжди мають роботу, але вони не втомлюються закликати своїх співгромадян бути свідомими та відповідальними у поводженні з тваринами!

Благодійна акція «Нагодуй безпритульну тварину»Благодійна акція «Нагодуй безпритульну тварину»Благодійна акція «Нагодуй безпритульну тварину»