Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулось засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

Переглядів: 3131
19.03.2018 - 11:59

15 березня 2018 року у конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання координаційної  ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

На засіданні були розглянуті питання про роботу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання Бахмутської міської ради за 2017рік; про збереження пам’яті про військову Славу України, її героїв і сприяння зацікавленості учнів у вивченні історичної спадщини своєї Батьківщини; про проведення спортивно-патріотичної гри «Козацький гарт» серед учнів професійно-технічної освіти.

Під час засідання Управлінню молодіжної політики та у  справах дітей Бахмутської міської ради було доручено провести робочу зустріч з керівниками молодіжних громадських організацій з метою розроблення плану заходів  національно-патріотичного спрямування; розробити та затвердити положення  про проведення спортивно-патріотичної гри «Козацький гарт», яку планується провести у травні 2018 року для учнівської молоді закладів професійно-технічної освіти мм. Бахмут, Соледару, Часів Яру, Сіверська.

З метою підвищення  зацікавленості учнів у вивченні історичної спадщини своєї Батьківщини загальноосвітнім навчальним закладам рекомендовано посилити роботу щодо залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької роботи, спрямованої на відродження забутих та створення нових національно-культурних традицій  регіону, збереження  пам’яті про військову Славу України, її героїв.