Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Центр розвитку підприємництва запрошує до участі у грантових програмах

Переглядів: 2030
16.03.2018 - 08:16

15 березня 2018 року в Артемівському міському центрі зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбулася зустріч між представниками служби зайнятості, малого і середнього бізнесу, посадовими особами об’єднаних територіальних громад та Данською радою у справах біженців.

Асистент економічного розвитку Данської ради у справах біженців Юлія Манько ознайомила присутніх з бізнес-грантами, які пропонує «Данська рада у справах біженців», спрямованих на створення та розширення власного бізнесу, а також програмою створення робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні. На зустрічі були порушені актуальні питання щодо умов, порядку отримання та оподаткування  представлених грантів.

Серед присутніх були як новостворені суб’єкти підприємницької діяльності так і досвідчені підприємці, яких зацікавив проект можливістю розширення бізнесу. Крім сприяння самозайнятості, метою впроваджених службою зайнятості заходів є створення нових робочих місць, тому особливий акцент присутніх підприємців було сконцентровано на додаткових фінансових стимулах, які служба зайнятості пропонує роботодавцям, які приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.

 З метою розширення уявлення представників бізнесу про новітні сервіси служби зайнятості в рамках зустрічі присутнім були презентовані інноваційні напрацювання, серед яких відеовакансії, відеорезюме безробітних громадян, електронний кабінет роботодавця, а також розроблений Артемівським міським центром зайнятості інтерактивний «Посібник кадровика».

Наразі «Центр розвитку підприємництва» запрошує скористатися послугами служби зайнятості всіх хто планує стати чи є підприємцем і має питання щодо інформації з питань грантових програм.

15 березня 2018 року в Артемівському міському центрі зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбулася зустріч між представниками служби зайнятості, малого і середнього бізнесу та Данською радою у справах біженців.15 березня 2018 року в Артемівському міському центрі зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбулася зустріч між представниками служби зайнятості, малого і середнього бізнесу та Данською радою у справах біженців.

Останні статті на сайті