Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Проведено рейд по закладам «Національної лотереї» з метою виявлення неповнолітніх дітей, які в пізній час грають в ігрові автомати.

Переглядів: 2128
01.03.2018 - 07:34

27 лютого 2018 року комісією в складі:  начальника служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей, спеціаліста І категорії служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та ст.  інспектора Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області з 22:00 по 24:00 було проведено рейд по закладам «Національної лотереї» з метою виявлення неповнолітніх дітей, які в пізній час грають в ігрові автомати.

В ході перевірки було охоплені заклади, які знаходяться в центрі нашого міста та в районі нового ринку. Під час проведення перевірки, комісією не було виявлено підлітків, які б в пізній час грали в ігрові автомати.

Загалом в лютому 2018 році службою у справах дітей Управління молодіжної політик та у справах дітей Бахмутської міської ради було проведено 10 рейдів, відвідано 6 сімей, які стоять на обліку в службі, як родини, що перебувають в складних життєвих обставинах. В рамках проведення рейдів комісією було охоплено території міського автобусного вокзалу, приміської автобусної автостанції, міського залізничного вокзалу «Бахмут-2» та залізничного вокзалу «Бахмут-1», території загальноосвітніх шкіл м. Бахмут, підлітків, які бродяжничали та жебракували не було виявлено.

Протягом місяця до служби у справах дітей надійшло 8 повідомлень від різних організацій, установ та громадян, щодо неналежного утримання батьками своїх дітей. Спеціалістом І категорії служби у справах дітей разом з фахівцем з соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді по кожному факту була проведена перевірка умов проживання дітей та вжито вичерпаних заходів щодо їх соціально-правового захисту.

27 лютого 2018 року проведено рейд по закладам «Національної лотереї» з метою виявлення неповнолітніх дітей, які в пізній час грають в ігрові автомати. 27 лютого 2018 року проведено рейд по закладам «Національної лотереї» з метою виявлення неповнолітніх дітей, які в пізній час грають в ігрові автомати.