Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

«Відкриті двері, або за сімома печатками»

Переглядів: 1947
28.02.2018 - 10:56

У межах профорієнтаційної роботи  учні 10 та 11 класу Бахмутської школи №10 разом із учителем зарубіжної літератури Галиною Жуковою відвідали День відкритих дверей, який гостинно організували для майбутніх абітурієнтів студенти та викладачі Горлівського інституту іноземних мов.

До присутніх на святі гостей звернулася директор Горлівського інституту іноземних мов, кандидат філологічних наук Євгенія Бєліцька, яка нагадала про історію розвитку навчального закладу, розповіла про особливості вступної кампанії 2018, поділилася досягненнями та перемогами своїх студентів.

У цікавій формі фантастичної подорожі присутні дізналися про різні спеціальності, які можна отримати в інституті, прослухали англійські, німецькі та французькі хіти у виконанні студентів, отримали змістовні буклети.

Приємним завершальним акордом свята стало нагородження переможців та учасників історико-філологічної онлайн-гри «За сімома печатками» сертифікатами, серед яких були і учениці школи №10: Олена Шликова, Аліна Кокушкіна, Влада Реуцька, Анастасія Хижняк, Аріадна Ткаченко та Ірина Зубко.

У межах профорієнтаційної роботи  учні 10 та 11 класу Бахмутської школи №10 разом відвідали День відкритих дверей, який гостинно організували для майбутніх абітурієнтів студенти та викладачі Горлівського інституту іноземних мов.

Останні статті на сайті