Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 308 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Співпраця з громадськістю учнів Бахмутської школи №5

Переглядів: 1509
27.02.2018 - 14:57

Учениця Бахмутської школи №5 Галина Лозовицька пройшла вишкіл у Національній скаутській організації України «Пласт».

У Бахмутській школі №5 з профільним навчанням активно функціонує учнівська організація «САД», члени якої беруть участь у різноманітних міських, обласних та Всеукраїнських заходах.

Виховання учнів у школі будується на принципах демократії, які закладено в основу дитячої організації. З метою посилення співпраці з дитячими та молодіжними громадськими організаціями у сфері національно–патріотичного виховання на засадах довіри, поваги, рівноправності та відкритості, вивчення найкращого досвіду діяльності громадських організацій учні школи постійно залучаються до відповідних заходів.

Школярі взяли участь в освітньому проекті «Відкривай Україну», який було організовано за підтримки Британської ради в Україні та ГО «Global Office» та відвідали мовний табір у м.Козин Київської області.

Однією з популярних молодіжних організацій серед учнівської молоді є Національна скаутська організація України «Пласт».

Протягом 5 днів з 18 по 23 лютого 2018 року учениця 11-Б Бахмутської школи №5 Галина Лозовицька проходила навчання (вишкіл) на базі районного ЦДЮТ у с.Волошки Рівненської області. У ході навчання нею були розглянуті питання виховного укладу в «Пласті», напрямки діяльності та мету існування організації. За час перебування на вишколі Галина познайомилася з цікавими людьми, які представляють різні напрямки роботи скаутської організації Рівненської паланки.

Галина має намір презентувати учням своєї школи отримані знання, зібрану інформацію та враження від екскурсій, адже вважає, що національно-патріотичний рух учнівської молоді – це та основа, яка сприятиме відродженню країни у майбутньому.

Учениця Бахмутської школи №5 Галина Лозовицька пройшла вишкіл у Національній скаутській організації України «Пласт».Учениця Бахмутської школи №5 Галина Лозовицька пройшла вишкіл у Національній скаутській організації України «Пласт».